MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Półmetek III LO w Piotrkowie - szyk, styl, elegancja i dobra zabawa. ZDJĘCIA

Półmetek III LO w Piotrkowie - szyk, styl, elegancja i dobra zabawa. ZDJĘCIA

Barwny korowód rozpoczął Senioralia w Ostrowcu! Jest wielkie święto [WIDEO, FOTO]

Barwny korowód rozpoczął Senioralia w Ostrowcu! Jest wielkie święto [WIDEO, FOTO]

Polecamy

Talent aktorski odziedziczyli po ojcu. Który z nich jest bardziej znany?

Talent aktorski odziedziczyli po ojcu. Który z nich jest bardziej znany?

Sztuczna inteligencja w zasięgu ręki? Znakomici eksperci ze świata nowych technologii

Sztuczna inteligencja w zasięgu ręki? Znakomici eksperci ze świata nowych technologii

Hanower – baza Polaków na Euro 2024. Co warto zobaczyć w tym mieście?

Hanower – baza Polaków na Euro 2024. Co warto zobaczyć w tym mieście?