MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 5

Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do niej mąkę, dodaj zaczyn, jajka z mlekiem i szczyptę soli i zacznij mieszać całość łyżką. Jak składniki się połączą, to wlej masło. Zacznij wyrabiać ciasto ręką, aż będzie gładkie i elastyczne.

Zobacz również

Wrocławska siedziba Parlamentu Europejskiego wystawiony na sprzedaż

Wrocławska siedziba Parlamentu Europejskiego wystawiony na sprzedaż

Budowa Północnej Obwodnicy Krakowa. To tutaj "połączy" się z trasą S7. Nowe zdjęcia

Budowa Północnej Obwodnicy Krakowa. To tutaj "połączy" się z trasą S7. Nowe zdjęcia

Polecamy

Jedz i chudnij. Poprawisz swój metabolizm i spalisz tłuszcz

HIT DNIA
Jedz i chudnij. Poprawisz swój metabolizm i spalisz tłuszcz

Najlepszy sposób na gotowanie brokułów. Poznaj 3 metody

O TYM SIĘ MÓWI
Najlepszy sposób na gotowanie brokułów. Poznaj 3 metody

To jeszcze nie koniec. Jest nowe zagrożenie ze strony koronawirusa

GORĄCY TEMAT
To jeszcze nie koniec. Jest nowe zagrożenie ze strony koronawirusa